Antistresni program

 

ANTISTRESNI VIKEND PROGRAM :  „ V I M A L „

 

INTENZIVNO RADEĆI  DVA DANA UČIMO NEPRISTRANO PROMATRATI SVOJA STANJA I OTKRIVAMO KAKO NAŠE EMOCIJE UTJEČU NA NAŠE ŽIVOTE.

KROZ POKRET I PLES TE  VJEŽBE KOMUNICIRANJA,  KORISTEĆI SNAŽNU ENERGIJU GRUPE, PROLAZIMO KROZ RAZLIČITE SEGMENTE SVOG ŽIVOTA I OTKRIVAMO ČAROBNU MOĆ PROMATRANJA I PRIHVAĆANJA VLASTITIH STANJA, BEZ OBZIRA OD KUDA DOLAZE I ČIME SU UVJETOVANA.

  • KAKO SE OSLOBODITI DESTRUKTIVNIH EMOCIJA I KAKO IH PRETVORITI U KREATIVNU ENERGIJU
  • KAKO PREPOZNATI STRAH,LJUBOMORU ILI BIJES, TE KOLIKO ONI RAZORNO UTIČU NA NAŠE ODNOSE
  • KAKO NAŠE OKRUŽENJE I NAŠE DRUŠTVO UTJEČU NA NAŠA STANJA
  • KOLIKO SMO U STANJU PREPOZNATI STANJA I POTREBE NAŠEG PARTNERA ILI PORODICE

** *  SEMINAR JE NAMJENJEN SVIMA ONIMA KOJI SU ODLUČILI ODGOVORNOST ZA SVOJ ŽIVOT PREUZETI U SVOJE RUKE I OD SVOG ŽIVOTA NAPRAVITI SLAVLJE, POŠTUJUĆI SEBE I NASTOJEĆI DA POBOLJŠAJU  SVOJE PARTNERSKE, PORODIČNE, ALI I POSLOVNE ODNOSE.

*** TRAJANJE SEMINARA :  SUBOTA     OD 10h – 20h ; NEDJELJA  OD    10h – 18h

***nakon seminara mogući su  i individualni tretmani

*** VODITELJ SEMINARA : M.Sc.MARKO JURAKIĆ

Tragajući prije svega za novim vlastitim pristupom životu i životnim izazovima bavi se izučavanjem i  unapređenjem odnosa među ljudima. Prolazio je mnoge edukacije vezane za poboljšanje kvalitete života, kako na fizičkoj, tako i na emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj razini. Svoja učenja i iskustva stečena na polju holističkog pristupa životu dijeli sa polaznicima i kao predavač i kao terapeut u više zemalja.

 

 

.